Nieuwe wijnhandtassen vliegen de deur uit

Bella Vita
Het Amerikaanse bedrijf Bella Vita heeft een modieuze handtas op de markt gebracht waarin tot anderhalf liter wijn meegenomen kan worden in een apart vak. De PortoVino-tassen zijn zo populair dat ze nu al zijn uitverkocht.

Bella Vita omschrijft de tas als "een wijnhandtas waardoor je overal een feestje kan vieren". De PortoVino heeft een geïsoleerd compartiment waarin een zak gevuld met wijn vervoerd kan worden. Met een verborgen tuitje aan de buitenkant van de tas kan de wijn ingeschonken worden. Het andere vak in de tas is gewoon te gebruiken om bijvoorbeeld een portemonnee, sleutels of een telefoon in mee te nemen.

De tas is verkrijgbaar in het blauw, zwart en rood. Hij was onder meer via Amazon en de website van Bella Vita te krijgen, maar is nu overal uitverkocht. Hij is nog wel vooruit te bestellen voor 75 dollar per tas.

Bella Vita4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anonymous

  Ja een wijntje gaan drinken op een terras en zelf altijd bijvullen, dat zullen de uitbaters voelen mat hun dure prijzen !

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Is da niet de maand zonder alcohol ?

 • Anonymous

  Kan ook voor fruitsap hoor .

 • Anonymous

  Totaal onnuttig en aanzet tot nog meer alcoholmisbruik