Nieuwe stripclub heet 'Emergency Room': "Hier gaan vergissingen gebeuren"

Bewoners vrezen dat mensen dit met een echt ziekenhuis zullen verwarren.
Screenshot KENS 5 Bewoners vrezen dat mensen dit met een echt ziekenhuis zullen verwarren.
Een nieuwe stripclub in de Amerikaanse staat Texas zorgt voor controverse, terwijl ze nog niet eens open is. Buurtbewoners denken dat de naam 'Emergency Room' voor verwarring zal zorgen.

De nieuwe stripclub in San Antonio is nog niet eens open, maar zorgt toch al voor een relletje. Sinds er een bord met de naam van de zaak werd opgehangen, uitten verschillende buurtbewoners hun ongerustheid. "Dit gaat tot vergissingen leiden", meldt de lokale nieuwszender KENS 5. "Wat als mensen denken dat dit een echt ziekenhuis is?" 

Een medewerker van de stad vertelt dat de uitbater een boete van 300 dollar riskeert, omdat hij geen vergunning heeft aangevraagd om het bord aan zijn zaak op te hangen. "Maar over de keuze van de naam, zijn er geen regels in onze stad", zegt hij. "Dus we kunnen de naam zelf niet verbieden." De stadsdiensten hebben de uitbater vriendelijk gevraagd of hij aanpassingen wil doorvoeren, opdat zich zeker geen 'vergissingen' zullen voordoen. 

Screenshot KENS 54 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Geert Vaelen

  Daar werken ze misschien met verpleegster-uniformpjes om ze dan in een prive-kamertje onder handen te nemen en doktertje te spelen. Ze voeren er misschien ook een sperma-lating uit, net zoals in de middeleeuwen een aderlating. In dat geval is het een gepaste naam.

 • Piet Flament

  Misschien genees je er wel sneller dan in de echte ...

 • Ben Kenobi

  Ja want de logo's er naast zeggen niks zeker..;

 • Nicolas Van Hoecke

  Zou weel een zeer open zieknhuis zijn met zo een logo's op de voorgevel.