Nieuwe Snapchat-filter is zo realistisch dat Ryan bijna zijn vriendin kwijtspeelde

Links: Ryan Hill. Rechts: Ryan als vrouw, met de Snapchat-filter.
Facebook Links: Ryan Hill. Rechts: Ryan als vrouw, met de Snapchat-filter.
Altijd al eens willen weten hoe u eruit zou zien in het andere geslacht? Daar heeft Snapchat nu een bijzonder populaire filter voor. Maar opgelet: het resultaat is soms zo realistisch dat er stevige ruzies kunnen ontstaan.

Ryan Hill kan er sinds kort ook over meepraten. De Schot besloot zijn vriendin stevig beet te nemen door zichzelf om te toveren in een bekoorlijke jongedame. Vervolgens stuurde hij die foto naar haar, met daarbij een zinnetje dat weinig aan de verbeelding overliet. “Ik draag het T-shirt van je vriend.”

Ryan gooide nog wat olie op het vuur door te zeggen dat ze “zeker niet naar de snap mocht kijken die hij net gestuurd had”.
RV Ryan gooide nog wat olie op het vuur door te zeggen dat ze “zeker niet naar de snap mocht kijken die hij net gestuurd had”.

Melissa Dunsmore had totaal niet door dat het maar een grapje was. Ze reageerde dan ook razend. “Na het werk hoef je niet meer langs te komen. Ik ga je blokkeren”, klonk het zelfs.

Melissa gelooft haar vriend in eerste instantie echt niet. “Je kletst uit je nek”, klinkt het zelfs.
RV Melissa gelooft haar vriend in eerste instantie echt niet. “Je kletst uit je nek”, klinkt het zelfs.

Toen Ryan opbiechtte dat het maar om een Snapchat-filter ging, zag zijn vriendin er de humor niet van in. “Dit is niet grappig. Ik wil je op dit moment niet zien, anders zou ik je een harde klap in het gezicht verkopen. Waarom doe je zoiets in godsnaam? Ik dacht dat die meid echt je T-shirt droeg. Ik sta hier nog te koken.”

Ryan probeerde haar zo veel mogelijk te kalmeren. “Het was maar een geintje.”
RV Ryan probeerde haar zo veel mogelijk te kalmeren. “Het was maar een geintje.”
Melissa Dunsmore.
Facebook Melissa Dunsmore.11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Neemt snapchat niet zomaar een foto van iemand anders om je wijs te maken dat jij dat zogezegd zou zijn? Ik kan me moeilijk inbeelden dat snapchat zulke foto's gaat renderen of zo

 • Nick Coolen

  Probeer de humor er eens van in te zien...al die negatieve reacties...

 • guido eyckmans

  Een relatietest die kan tellen, nog eens goed nadenken voor het echte leven !

 • Tim Claes

  Behoorlijk dom. Met mensen hun gevoelens speel je niet. Je partner "jaloers maken" is het domste spelletje dat je kan spelen. En als dat spelletje dan fout loopt, zijn ze vaak nog eens ontgoocheld ook. Ik hoop dat de "gefopte" jongedame er de juiste conclusies uit trekt.

 • dol de peeze

  Het ziet er toch wel heel realistisch uit moet ik zeggen.