Gosiame Thamara Sithole tijdens haar zwangerschap.
Volledig scherm
Gosiame Thamara Sithole tijdens haar zwangerschap. © Twitter

Nieuw wereldrecord of nepverhaal, wat is het nu? Zuid-Afrika in de ban van de superzeldzame tienling

Een burgemeester die het bevestigt, een regering die het tegenspreekt en een ziekenhuis dat de kaken stijf op elkaar houdt. Zuid-Afrika is al een week in de ban van de mysterieuze zwangerschap van een 37-jarige vrouw, die tot verbijstering van velen zou zijn bevallen van een tienling. Buiten de familie is er nog niemand die de kinderen daadwerkelijk heeft gezien. Indien het klopt, heeft Gosiame Thamara Sithole een nieuw wereldrecord beet. Maar het Guinness World Book of Records heeft na dagen onderzoek nog altijd geen bevestiging gekregen. Wat is er aan de hand?

2 reacties

  • Nick Caluwé

    1 maand geleden
    als je een 10-ling baart, meteen een foto plaatst, guiness world book of records het laten verifiëren en dan een crowfunding opstart, was je nu al binnen. Maarja, tegenwoordig word voor alles gecrowdfund, en alles komt in het nieuws. Maw, iedereen kan het proberen. Of het lukt, hangt af van hoe de media jouw verhaal vertelt!
  • Joni Claes

    2 maanden geleden
    Ik ben zelf van 1 zoontje met keizersnee bevallen. Dus punt 1 geefdie mama tijd. Het koste mij al 1,5 week voor ik wat beter werd. Punt 2 logisch de kindjes zijn veel te vroeg geblren. Staan nu onder strenge medische toezicht. Wacht nog even. Ze moeten nog sterk worden