Nieuw in Londen: glazen zwembad tussen twee flatgebouwen

BizarLonden heeft er een attractie bij: een glazen zwembad dat hoog in de lucht twee flatgebouwen met elkaar verbindt. Volgens de Britse pers gaat het om een wereldprimeur. Het zwembad bevindt zich op een hoogte van 35 meter, op de tiende verdieping.

24 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  het moet nu echt toch niet meer gekker worden hoor jongens ! ... NONKELJEAN
 • Rody Franks

  1 jaar geleden
  Zelfs zonder aardbeving zal dat ding binnen dit en tien jaar ook wel instorten hoor...
 • Leon Maes

  1 jaar geleden
  Ja, want er zijn geen belangrijkere dingen op de aarde dan deze hoogmoedswaanzin. En binnen een x aantal jaar kan de mensheid er nog een andere planeet bij gaan vernielen..
 • Monique Asaert

  1 jaar geleden
  De wereld word al langer hoe meer voor de rijkere klasse!!Decadentie ten top...
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  tussen zulke hoge gebouwen krijgen winden een extra boost waar dit zwembad hopelijk tegen opgewassen is. En hoeveel zwemmers wagen zich daarin waarvan het aantal toegelaten waarschijnlijk beperkt is.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 3. Knokke-Heist deelt gratis bloembollen uit, maar dat leidt tot opvallende taferelen: “Niet bedoeling om lukraak bloembollen uit te spitten”
  Knokke-Heist

  Knok­ke-Heist deelt gratis bloembol­len uit, maar dat leidt tot opvallende taferelen: “Niet bedoeling om lukraak bloembol­len uit te spitten”

  Het initiatief van Knokke-Heist om bloembollen die normaal op de composthoop belanden gratis uit te delen aan de inwoners, is op een bizar tafereel uitgedraaid. Sinds enkele dagen stelt de gemeente vast dat bewoners lukraak bloembollen ‘stelen’ uit bloembakken en perkjes. “Geenszins de bedoeling. Het initiatief was geen vrijgeleide om gelijk waar bloembollen uit te spitten.”