Niet-roker onthoofdt en ontmant kamergenoot omdat hij zijn sigarettenrook beu is

Eduard Assylov (37) werd door zijn 45-jarige kamergenoot neergestoken en gruwelijk toegetakeld omdat de dader niet tegen de rook van Assylovs sigaretten kon.
rv Eduard Assylov (37) werd door zijn 45-jarige kamergenoot neergestoken en gruwelijk toegetakeld omdat de dader niet tegen de rook van Assylovs sigaretten kon.
Een Rus heeft zijn kamergenoot op brutale wijze vermoord omdat de rookgewoonte van het slachtoffer de moordenaar te veel was geworden. De 37-jarige mechanieker Eduard Assylov werd met messteken omgebracht. Zijn hoofd, ledematen en geslachtsdeel werden met een mes afgesneden.

Zijn kamergenoot bekende de moord en zei dat hij het beu was dat Assylov rookte en dat hij door het lint was gegaan toen de man een sigaret had opgestoken in hun woning in Moskou. Het waren de buren die het verminkte lichaam van Assylov ontdekten. Het hoofd, de armen en benen van de man waren afgesneden en zijn geslachtsdelen lagen op een in bloed gedrenkt hoofdkussen. 

Ook oren en middelvinger afgesneden

"Het slachtoffer werd aangetroffen in een gemeenschappelijke gang van een slaapvertrek waar hij een kamer huurde. De man had negen messteken in de maagstreek en vijf in het kruis. In totaal was hij 40 keer gestoken alvorens zijn lichaam aan stukken gesneden werd", aldus een woordvoerder van de politie. De dader had ook de oren en de linkermiddelvinger van zijn slachtoffer afgesneden.

Aanvankelijk vermoedde de politie dat de man, een vrijgezel, het slachtoffer was geworden van een liefdesrivaal, gezien de ernst en de aard van zijn verwondingen.

Maar de 45-jarige kamergenoot van de man, die niet wordt genoemd, ging al gauw over tot bekentenissen. Het gaat om een man uit het Siberische Irkoetsk die naar Moskou was verhuisd om er als chauffeur te werken. De man verklaarde aan de agenten dat hij het niet kon verkroppen dat zijn slachtoffer rookte. Hij zei dat ze vaak ruzie hadden over zijn sigaretten maar dat hij bij die ene gelegheid door het lint ging nadat het slachtoffer een sigaret had opgestoken in hun woonplaats.

De dader riskeert een levenslange gevangenisstraf.
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan De Smet

  Kan inderdaad ontzettend stinken. Het is trouwens al lang uit de mode om te paffen. Moord is er natuurlijk ver over.

 • Werner Van den brouck

  hoe ver mensen gaan om te stoppen met roken..

 • Anthony Vandooren

  Russen, het geschifste volk op aarde

 • Lou Bakker

  Grens overschrijdend gedrag ?

 • kris deka

  En is hij gestopt met roken?