Netflix maakt zich zorgen om deze 53 abonnees: "Zijn jullie oké?"

Netflix
Een paar weken geleden lanceerde Netflix 'A Christmas Prince', een romantische komedie met een flinke portie kerstsfeer. En de film slaat aan. Zó goed dat de streamingsdienst zich zorgen begint te maken over bepaalde fans.

Via Twitter vestigde Netflix de aandacht op 53 gebruikers, die de film in kwestie blijkbaar onafgebroken opzetten. "Aan de 53 mensen die 'A Christmas Prince' al 18 dagen lang élke dag bekeken: wie heeft jullie gekwetst?", gekscheerde het bedrijf op Twitter. Een tweet die natuurlijk érg in de smaak viel op sociale media.

Het is moeilijk te bevatten dat iemand een film zó goed vindt dat ze die 18 dagen na elkaar bekijken, laat staan 53 mensen. Maar aan de andere kant is de film dan ook beestig goed, dixit Netflix zelf: "'A Christmas Prince' heeft alles", klonk het eerder deze week op Twitter. "Koninklijke elite, een gigantisch kasteel, kritische commentaar over ethische journalistiek en de huidige status van digitale media, én sneeuwbalgevechten!" Toch zelf maar eens kijken dan?




11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ahmed Zoupha

  Duidelijk 53 mensen die hun Netflix aangesloten hebben op een groot scherm en die openbaar tonen, desnoods zelfs tegen betaling.

 • Jakke Troost

  Film voor royalisten ? Natuurlijk leefden ze nog lang en gelukkig.

 • Jens van den Broeck

  Zal wel in een TV-winkel zijn, waar hun TV's tentoon staan

 • Wim Peeters

  Wordt waarschijnlijk doorlopend gespeeld in de gesloten afdeling van een woon-zorgcentrum. Uit ervaring weet ik dat na het morgen- en middagontbijt zij die slecht ter been zijn voor de televisie worden gedropt, waarna ze de hele dag dezelfde film programmeren.

 • Hans Plas

  De boodschap is: er is nog leven buiten FB, namelijk NF kijken.