De antikaterpil Zober.
Volledig scherm
De antikaterpil Zober. © Vox

Nederlandse student vindt antikaterpil uit

Niels Pesser, een Nederlandse student geneeskunde, heeft samen met zijn vader, die apotheker is, 'Zober!' uitgevonden. Dat is een antikaterpil op basis van groene thee.

45 reacties

 • Mario Tersago

  5 jaar geleden
  Dit zal weinig invloed hebben.. Groene thee is wel goed voor antioxidanten, echter kan dit niets doen aan de dehydratatie. De weinig goede truken zijn, water tussen consumpties door en/of sportdrank (isotone drank, opletten met suikers!).
 • Jeroen Custers

  5 jaar geleden
  evenveel pillen slikken als glazen alcohol en bij elke pil een glas water drinken zeker. Ik ken het ultieme middel tegen een kater: op tijd stoppen.
 • Kamil Kose

  5 jaar geleden
  Eet 2 bananen voor dat ge gaat drinken,gegarandeerd geen kater!zo simpel kan je het niet hebben tenzij dat je geen bananen lust natuurlijk!helpt zeker!
 • Paul van de velde

  5 jaar geleden
  Voor je drinkt, eet een paar pekelharingen.
 • Wouter Mareels

  5 jaar geleden
  Riposton is zowat hetzelfde als 2 flesjes aquarius drinken voor het slapen gaan. Daar zitten vooral natrium- en kaliumzouten in die goed zijn voor rehydratatie en ook voor de elektrische geleiding van de zenuwbanen. Ook andere isotone sportdranken zijn hier goed voor, maar zoek er dan met niet teveel suikers en zonder cafeïne die koud gedronken moeten worden (warmte, suiker en cafeïne versnellen de alcoholverbranding en verhogen/versnellen het effect van alcohol).