Nederlands scooterduo trapt ‘opa’ van fiets: filmpje ontmaskert daders

De jongens op de scooter schoppen de fietser tijdens het inhalen keihard onderuit, zo is duidelijk te zien.
Videostill dumpert.nl De jongens op de scooter schoppen de fietser tijdens het inhalen keihard onderuit, zo is duidelijk te zien.
Twee Nederlandse jongens hebben gefilmd hoe ze vanop hun scooter een oudere man van zijn fiets trappen in Amsterdam en daar blijkbaar veel lol in hebben. Dankzij hun eigen filmpje zijn ze intussen ontmaskerd. 

Op het Snapchat-filmpje is te zien hoe de jongens de fietser van achteren naderen, inhalen en tijdens het passeren tegen zijn fiets trappen. Daarna kijken ze achterom en is te zien hoe de man over de kop vliegt en keihard op het fietspad terechtkomt. 

Het filmpje werd geplaatst op website Dumpert met de tekst: ‘opa van de fiets gooien’ en ‘hahaha echt hilarisch’. Een van de twee heeft zich ondertussen al gemeld bij de politie. Die kent ook de identiteit van de ander, maar is nog op zoek naar het slachtoffer. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • herman de genst

    Zo een paar sukkeltjes , ventjes van niks , waarom proberen ze dat eens niet met een gelijke ? gooi die 2 broekventjes in de doos en laat die eens goed gepakt worden door echt zware jongens , zeker weten dat ze op hun mama roepen .

  • willem merken

    Het nieuwe respect voor de ouderen en dan verwonderd zijn dat die niet meer buitenkomen.

  • Patje Moyens

    De meerwaarde van de politiek correcte multiculturele samenleving.