NASA-veteraan: "Ik zag een alien babbelen met astronauten"

Clark McClelland in de space shuttle, of het gaat om een authentieke foto, is niet duidelijk.
NASA Clark McClelland in de space shuttle, of het gaat om een authentieke foto, is niet duidelijk.
De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want als we Clark McClelland mogen geloven, dan heeft een alien een ritje gemaakt met de space shuttle. De alien zou ook gebabbeld hebben met astronauten terwijl hij dacht dat niemand keek.

McClelland beweert 35 jaar voor NASA te hebben gewerkt, en vooralsnog heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie die bewering niet weerlegd. McClelland zegt dat hij een missie van de space shuttle aan het monitoren was vanuit het Kennedy Space Center toen hij iets zag wat hij eigenlijk niet mocht zien: een 2,7 meter lange, magere alien die in de space shuttle een gezellige babbel sloeg met astronauten.

De NASA-veteraan beweert ook een ruimteschip gezien te hebben vlakbij de shuttle. "Ik herken een ruimteschip wanneer ik er een zie", aldus McClelland. "Aliens lopen rond op onze aarde", besluit hij.

Velen beweren dat McClelland ze niet allemaal meer op een rij heeft, maar sommige 'believers' hechten veel belang aan zijn uitspraken. McClellands website 'Stargate Chronicles" geeft enkele, laten we zeggen, interessante inzichten.