Tessica Brown na de behandeling.
Volledig scherm
Tessica Brown na de behandeling. © TMZ

Nachtmerrie voorbij: topchirurg krijgt na behandeling van 4 uur superlijm uit kapsel van vrouw

Een Amerikaanse vrouw die wereldwijde aandacht kreeg nadat ze een bus superlijm in haar haar had gebruikt, kan binnenkort hopelijk weer fatsoenlijk over straat. De behandeling om het keihard geworden spul uit haar kapsel te krijgen is geslaagd, blijkt uit videobeelden die gemaakt zijn in de kliniek. De 40-jarige Tessica Brown barstte na de ingreep in tranen uit.

41 reacties

 • imke de meester

  2 weken geleden
  hoe kan je nu zo lomp zijn. Als het een kind zou zijn dan kan ik het nog verstaan maar een volwassen mens. Ik weet niet of men het kan scheren met een tondeuse , volgens mij schijft men dan uit, en men heeft ook geen dikte van het haar om het af te scheren. Natuurlijk staat ze nu in de boekjes en komt ze wereldwijd op het net. Kassa , kassa.
 • LUC CARLIER

  3 weken geleden
  Vandaar die oervervelende bijsluiters!
 • Danny De Graeve

  3 weken geleden
  Geloof er niks van dat ze dat niet wist,. Ze kent wel tik tok en 24 milj keer bekeken. Die is niet dom, die heeft goed gecasht. Ik zou haar een knipbeurt gegeven hebben met een... tondeuse. Gratis.
 • Aquila van Boxel

  3 weken geleden
  Bij de ene is er een klein hoekje af. Anderen zijn dan weer volmaakte cirkels.
 • Raf Reynders

  3 weken geleden
  Vroeger stond in het instructieboekje van de auto's hoe je een klep moest afstellen. Tegenwoordig staan er dingen in zoals. Batterij vloeistof is niet drinkbaar of objecten in de spiegel kunnen korterbij zijn als het lijkt op de spiegels. zegt genoeg zeker
 1. TikTok-influencer die superlijm in haar kapsel smeerde, wil fabrikant voor de rechter slepen

  Tik­Tok-influencer die superlijm in haar kapsel smeerde, wil fabrikant voor de rechter slepen

  Een Amerikaanse TikTok-influencer die honderdduizenden volgers heeft gekregen nadat ze al weken probeert om sterke lijm uit haar kapsel te verwijderen, overweegt de lijmfabrikant voor de rechter te slepen. De 40-jarige Tessica Brown wendde zich tot het middel omdat haar gebruikelijke haarproducten op waren, maar ze had niet in de gaten dat het deze werking zou hebben. Inmiddels krijgt ze hulp van over de hele wereld, onder wie van Neal Farinah, de haarstylist van niemand minder dan Beyoncé.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king