Naalden en scheermesjes in halloweensnoep Amerikaanse kindjes

In Arcadia kregen kinderen snoep waarin naalden verborgen zaten.
Arcadia Police Department In Arcadia kregen kinderen snoep waarin naalden verborgen zaten.
Twee Amerikaanse dorpen zijn in rep en roer na Halloween. Kinderen die dinsdag bij verschillende huizen waren langsgegaan voor het traditionele 'Trick or Treat', kwamen thuis met levensgevaarlijk snoepgoed. Er waren naalden en scheermesjes in gestopt.

De gevaarlijke inhoud werd pas ontdekt toen de kinderen het snoepgoed wilden opeten. Zo braken kinderen in Arcadia, Wisconsin hun repen doormidden, en kwamen ze er zo achter dat er naalden in verstopt zaten. In het dorp Beaverton in de staat Washington kwam een meisje met een Twix naar haar moeder waarin een mesje (waarschijnlijk uit een puntenslijper) werd ontdekt.

De politie in beide dorpen waarschuwt de inwoners voor het gevaarlijke snoep. "Zorg ervoor dat je het snoepgoed van je kinderen zorgvuldig checkt, voordat je ze het laat eten'', laat de politie van Arcadia weten. Ook de politie van Beaverton drukt de ouders op het hart waakzaam te zijn en hun kinderen te instrueren het halloweensnoep te checken.

In een Twixreep werd een scheermesje aangetroffen.
Beaverton Police In een Twixreep werd een scheermesje aangetroffen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tina Colpaert

    Kan niet van fabriek uit want die werken met metaaldetectie dus worden uitgestoten op de band maar is er achteraf ingestopt en dat zie je toch ad verpakking?

  • Lucie Dumont

    Hoe is het toch mogelijk, triestig

  • Jan De Mulder

    Wie doet er nu zoiets!