Ga naar de mobiele website
^ Top

Naaktmodel stript in volle Berlijnse tram

De reizigers van een Berlijnse tram keken heel raar op toen ze plots een wulpse dame volledig uit de kleren zagen gaan in volle rit. Het ging om het bekende naaktmodel Micaela Schäfer, die om geen stunt verlegen zit. Bleek nog dat ze het ongestraft kon doen ook. "Weten jullie wel dat exhibitionisme in Duitsland enkel strafbaar is voor mannen?". Een naaktmodel met een missie dus: de lacunes in de Duitse wetgeving blootleggen (zie video onder dit artikel).

Het zal je maar gebeuren. Je zit in de tram wanneer een welgevormde dame opstapt en promt haar kleren begint uit te spelen. Het moet gezegd: veel kleren had ze niet om het lijf, Micaela Schäfer, 28 en blootmodel van beroep. Een kort rokje en een knalgroen manteltje gleden heel snel van haar goddelijke vormen bij deze pijlsnelle striptease. Nu ja goddelijk, niet enkel God maar ook de chirurgen hebben haar fraaie lichaam geschapen. Ondergoed had ze niet aan, toch maar ballast. De reacties van de trampassagiers waren hilarisch en varieerden van schichtig kijken en snel weer wegkijken tot het andere uiterste: camera bovenhalen en schaamteloos filmen die handel!

Boodschap
Als puntje bij paaltje kwam, had de vrijpostige Micaela nog een boodschap bij ook: "Ik voel me naakt extreem goed. Als er dan nog veel mensen in de buurt zijn, is het helemaal top. Dat is echt een fetish voor mij. En bovendien kan de arm der wet me niets maken: exhibitionisme is in Duitsland enkel verboden voor man."

Stoofvleessaus
Goed meegenomen voor Micaela, zeg maar een beroepsexhibitioniste. Twee tramhaltes lang poseerde ze gewillig voor haar spontane 'fans'. Ze maakte verder van de lacune in de wetgeving gebruik om ook aan een eetkraampje naakt rond te hangen (waarbij haar stoofvleessaus natuurlijk toevallig over een strategisch plaats gemorst werd) en in haar adamskostuum ballonnen te verkopen, echte dan.

Strafschop
En Micaela is zeker niet aan haar proefstuk toe. Ze speelt slim in op de actualiteit. Zo poseerde ze onlangs poedelnaakt aan de Brandenburgse Poort in hartje Berlijn met haar 'EK-ballen': met ballen gebodypainte borsten. Voor deze stunt maakte ze al furore door haar (weerom naakte) verschijning in 'Dschungelcamp', een Duitse versie van 'I'm A Celebrity Get Me Out Of Here', waar ze de gewezen Braziliaanse voetballegende Ailton probeerde te versieren. In mei dook ze ook op de rode loper al topless op tijdens de première van 'Men in Black 3'. Eerder deze week toonde Micaela dat ze wel degelijk kan ballen, want ze redde de Duitse eer bij een competitie strafschoppen schieten (zie tweede filmpje hieronder).

Micaela Schäfer was niet aan haar proefstuk toe, want ze showde ook al haar EK-ballen.
Micaela Schäfer was niet aan haar proefstuk toe, want ze showde ook al haar EK-ballen.
 
Ik voel me naakt extreem goed. Als er dan nog veel mensen in de buurt zijn, is het helemaal top. En bovendien kan de arm der wet me niets maken: exhibitionisme is in Duitsland enkel verboden voor mannen.
Micaela Schäfer


Meld een bug