Ga naar de mobiele website
^ Top

Naakte moeder strontzat in douche met twee tieners

Een krankzinnig proces nabij de Amerikaanse stad Philadelphia (Pennsylvania) is geëindigd met een veroordeling tot 11 maanden cel van een 39-jarige moeder van twee jonge kinderen. Angela Honeycutt was verondersteld de boel een beetje in de hand te houden op een feestje van een twintigtal tieners. In plaats daarvan zoop ze zich ladderzat, zette ze zelf de boel op stelten en belandde zowaar poedelnaakt in de douche met twee tienerjongens. Eén van de twee beweert dat hij seks had met de vrouw in de douche, de andere dat hij intiem aangeraakt werd door haar. Honeycutt ontkent dat.

Kwaad
De bewuste party was in het huis van Lynne Long-Higham, bevriend met de familie Honeycutt. Die had haar oudste zoon een twintigal vrienden laten uitnodigen. Angela Honeycutt was ter plaatse om de tieners in de gaten te houden, maar toen ze veel te diep in het glas had gekeken, viel ze wel heel erg uit haar rol. Eén van de twee minderjarige jongens die met haar in de douche belandde, getuigde. "Ik ben heel kwaad en gestresseerd na wat er gebeurd is. Ik pik het ook niet dat ik van een leugen beschuldigd wordt. Ze lette echt niet op ons en respecteerde ons niet. Zij was de volwassene, ze had beter moeten weten."

Horrornacht
De vrouw zei dat ze spijt heeft van haar daden. "Ik verloor helemaal de controle over een ernstige situatie", getuigde Angela Honeycutt. "Ik heb al elke dag het gelag betaald voor mijn onverantwoord gedrag sinds die horrornacht. Ik heb door een reeks ongelukkige relaties een erg laag zelfbeeld en ben daarvoor in therapie.
(hlnsydney/kh)Meld een bug