Joseph Farley (45).
Volledig scherm
Joseph Farley (45). © Kemah Police Department

Naakte fietser van brug geplukt

In Kemah, Texas, heeft de politie een man gearresteerd die met zijn eenwieler naakt over een brug fietste. "Wat een lekker gevoel", verklaarde hij bij zijn aanhouding. Joseph Farley (45), een voormalige leraar, wordt beschuldigd van openbare zedenschennis.

 1. Wanhopige Welshman wil hele stortplaats afgraven met robothonden om harde schijf met 180 miljoen aan bitcoins terug te vinden: operatie van 11 miljoen

  Wanhopige Welshman wil hele stort­plaats afgraven met robothon­den om harde schijf met 180 miljoen aan bitcoins terug te vinden: operatie van 11 miljoen

  James Howells smeet in 2013 de verkeerde harde schijf weg en verloor zo een slordige 8.000 bitcoins die daar op stonden. De waarde daarvan piekte dat jaar rond de 8,5 miljoen euro, maar is vandaag geklommen tot een spectaculaire 180 miljoen euro. Het verlies laat Howells dan ook na bijna tien jaar nog altijd niet los: hij blijft hengelen naar toestemming om de harde schijf te recupereren. Hij vraagt de stad Newport in Wales nu dat hij de stortplaats mag te lijf gaan met robothonden en een AI-scanner, een operatie die op zichzelf zo’n 11 miljoen euro zou kosten.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.