N-VA-caravan gestolen en gedumpt tegen verkeerspaal

Toon Verheijen
Onbekenden hebben vorige nacht een N-VA-caravan gestolen op privédomein in Larum, een gehucht van Geel. Enkele meters verder lieten ze het voertuig tegen een verkeerspaal botsen. 

De caravan stond op het terrein van een lid van de partij. "De caravan doet al enkele maanden dienst als verzamelpunt van leden die op een positieve vrolijke manier mensen aanmoedigen tijdens allerhande activiteiten", zegt Vera Celis. "N-VA Geel vindt het jammer dat sommigen het nodig vinden om andermans eigendom weg te nemen en te beschadigen, misschien enkel omdat ze het niet eens zijn met de ideeën van de eigenaars."

"De schade wordt ondertussen geëvalueerd en de politie werd verwittigd. In ieder geval zal N-VA Geel vanuit een positieve ingesteldheid blijven ijveren voor een structurele grondige aanpak van problemen."
35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joachim Albert

  Iedereen denkt (weet) precies dat het links is Extreem rechts of cd&v kunnen het ook zijn, of Arco spaarders? Of denkt ge dat het J. Crombez is? Of Calvo? Niemand beschuldigen zonder bewijs aub anders noemt men dit "fake news" Dank u voor uw aandacht

 • Glenn Vander Auwera

  @Karel: ja dat mag. Die caravan valt niet onder de sperperiode. Het is niet verboden om campagne te voeren met een caravan.

 • Karel Van Beeck

  Mag die zich tonen tijdens de sperperiode?

 • Marc Baeyens

  Typische voor sLinkse aanhangers. Die zijn méér bezig met het programma van de tegenstrevers dan met hun eigen programma. Eigenlijk logisch ook want inhoudelijk want hebben ze er geen.

 • Gerry Cle

  NVA die op een positieve vrolijke manier mensen aanmoedigen???? Vera Celis is een echte grapjas.