Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty

Mysterie rond Belg die met klein bootje is aangespoeld op Lanzarote

Inwoners van Lanzarote zijn in de ban van een mysterie rond een Belg en drie Marokkanen die met een klein bootje zijn aangekomen langs de kust van het Spaanse eiland. De Belg beweerde dat hij uit Tenerife kwam. Dat ligt ongeveer 300 kilometer verder in zee.

2 reacties

 • dirk belis

  3 weken geleden
  Drugs! Zo simpel als het groot is.
 • Frank Joos

  3 weken geleden
  Zal wel zo zijn. De drugs moesten opgepikt worden na een drop uit vliegtuig, maar ze hebben ze niet gevonden.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimentatiegeld
  29

  Vader dumpt 80.000 centen in voortuin van ex als laatste betaling alimenta­tie­geld, dochter zet zijn rotstreek om in goede daad

  Een Amerikaanse vader heeft zijn frustraties tegenover zijn ex-vrouw op bijzonder opvallende wijze kenbaar gemaakt. De man dumpte 80.000 pennies in haar voortuin. Het bleek te gaan om de allerlaatste betaling alimentatiegeld, aangezien zijn jongste dochter zonet 18 jaar was geworden. Beelden van het incident gaan viraal, de moeder en haar twee dochters hebben intussen besloten om de smakeloze actie om te zetten in een goede daad. Ze doneerden het volledige bedrag van omgerekend 800 dollar of 660 euro aan een nabijgelegen centrum voor slachtoffers van huiselijk geweld.