Moordverdachte probeert vanuit kooi in rechtszaal te ontsnappen via plafond

RV
Van een ultieme ontsnappingspoging gesproken: een Russische moordverdachte heeft geprobeerd om via het plafond te vluchten, nadat hij zich met de nodige moeite uit een kooi in de rechtszaal gewurmd had.

Eén beveiliger bleef hardnekkig zijn been vasthouden. Met behulp van knuppels en een stroomstootwapen kon uiteindelijk erger voorkomen worden. Ook de poging om al bengelend zijn broek uit te spelen, haalde niets uit.

Leonid Gracer wordt ervan verdacht zijn oudere zus doodgestoken te hebben. Het 21-jarige slachtoffer had meerdere steekwonden en haar lichaam was bedekt met rituele symbolen. De verdachte werd naast het lichaam van de jongedame aangetroffen, hij was op dat moment naakt en bevond zich onder het bloed.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.