Miljonair vermoordt eigen portier omdat die niet snel genoeg poort opent

Het incident vond plaats in de Indiase stad Thrissur.
Kos Het incident vond plaats in de Indiase stad Thrissur.
Een miljonair in India wordt van moord beschuldigd nadat hij zijn eigen portier met zijn Hummer tegen een muur ramde. Reden? De portier opende niet snel genoeg de poort.

Muhammad Nisham, een tabakstycoon, ramde zijn portier tegen een muur en ging de man vervolgens telijf met een ijzeren staaf. Het slachtoffer overleed twee weken na het incident.

Portier Chandarobose was bewaker van een apartementscomplex van de zakenman in de zuidelijke Indiase provincie Kerala.

De 50-jarige portier overleed gisteren aan een hartaanval nadat hij verschillende ingrepen had ondergaan in het ziekenhuis van de stad Thissur. Hij lag al twee weken aan de beademingsmachine.

De 39-jarige Nisham wordt nu beschuldigd van moord. Hem wacht nog een ander proces nadat hij in 2013 zijn negenjarige zoon met een Ferrari had laten rijden en daarvan een video op YouTube had gezet.

Nisham is eigenaar van een bidifabriek (de lokale sigaretten, nvdr) in Kerala en bezit ook een hotel en juwelenzaken in het Midden Oosten. Volgens lokale media heeft hij een voorliefde voor luxewagens en bezit hij een vloot met onder meer een Bentley, een Rolls Royce, een Aston Martin en een Jaguar.