Michelle (29) drinkt één liter bloed per dag

We hebben al heel wat bizarre verslavingen zien passeren in 'My Strange Addiction', maar wat Michelle in de slotaflevering van de Amerikaanse tv-reeks opbiecht, hoeft al zeker niet onder te doen voor haar voorgangers. De 29-jarige tatoeëerster drinkt namelijk één liter bloed per dag.

Michelle drinkt al sinds haar negentiende varkensbloed, en wordt naar eigen zeggen slechtgezind wanneer ze geen bloed kan drinken. "Bloed is voor mij even belangrijk als water", vertelt ze tijdens haar tv-debuut. "Ik drink graag bloed wanneer ik lees, me ontspan, tv kijk of schilder. Er is nooit een slecht moment om bloed te drinken."

De Californische is zodanig verslaafd dat ze de dag niet kan beginnen zonder een teugje bloed. "Ik krijg daar energie van", klinkt het. Michelle drinkt graag een glaasje bloed en gebruikt het bovendien om ermee te koken en om in haar eten te mengen.

Kopje koffie
"Ik sta 's morgens op en het eerste wat ik doe is (bloed) in mijn kopje koffie gieten", gaat ze verder. Ook een Bloody Mary weet ze te pruimen, maar enkel wanneer er echt bloed in zit. Varkensbloed heeft ze het liefste, zegt ze, "omdat het zouter is dan koeienbloed."

Hoewel heel wat mensen van Michelles verslaving walgen, verdedigt ze zichzelf door te zeggen dat het drinken van bloed hetzelfde is als wijn drinken: "Het zit in diezelfde sfeer."

Michelle zegt dat ze troost vindt in haar lievelingsdrankje: "Het geeft me hetzelfde gevoel als wanneer je verkouden bent en je thee met honing drinkt."

Wat er gebeurt wanneer ze het een dagje zonder bloed moet stellen? "Ik word daar slechtgezind van, ik word boos, ik kom mijn huis niet uit. Ik wil gewoon mijn bloed."

23 badkuipen
De vrouw rekende uit dat ze sinds haar verslaving, die tien jaar geleden begon, al 3785 liter bloed heeft opgedronken. Tv-zender TLC voegt daar aan toe dat je met die hoeveelheid de badkuip 23 keer kan vullen.

In 'My Strange Addiction' passeerden al heel wat bizarre figuren de revue. Zo zagen we onder andere al hoe de 26-jarige Casie de assen van haar overleden echtgenoot oppeuzelde, hoe Nathaniel seks heeft met zijn auto en hoe ene Evan bij vreemden komt aankloppen om te vragen of hij haren uit het doucheputje mag halen.