Met kaarsen en zelfs een deftig maatpak: deze man organiseert een begrafenis voor zijn vissen

Twitter/@jaimesuemil
De 25-jarige Jeremy Milbern uit de Amerikaanse staat Texas heeft heel wat harten doen smelten. Zijn twee vissen, Tiffany en Tori, zijn onlangs gestorven. Jeremy besloot om een 'begrafenis' te organiseren voor zijn twee geliefde huisdieren. Hij plaatste enkele kaarsen in huis en deed zelfs een chique kostuum aan en dat allemaal om zijn vrouw gelukkig te maken. 

Het was zijn zus Jaime Sue die de foto's van de 'begrafenis' op Twitter plaatste. "Mijn schoonzus heeft me foto's gestuurd van mijn broer die een volledige begrafenis organiseert voor hun vissen... ik heb tranen van het lachen", schreef de zus er nog bij.  

Het bericht ging al snel viraal en werd meer dan 46.000 keer leuk gevonden. Na het zien van de foto's reageerden verschillende mensen dat ze Jeremy een prachtig persoon vinden. "Wat een geweldig lief", "Heb je nog een andere broer?" of "Dat is het liefste wat iemand kan doen", waren maar enkele van de reacties. 

"Natuurlijk was de begrafenis een grap", aldus Jeremy in een interview met BuzzFeed News. Hij deed het naar eigen zeggen enkel om zijn vrouw gelukkig te maken. "Elke keer als ik de kans krijg om een glimlach op haar gezicht te toveren, sta ik paraat", vertelde de 25-jarige Jeremy.
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • MYRTHE PASS

    Waarom zou deze begrafenis een grap moeten zijn om zijn vrouw te plezieren? Als het je (geliefd) huisdier is, behandel je het met respect; ook na diens dood.

  • Marie-Claire De Bosscher

    toch lief van hem....