Mensen irriteren? Deze komiek doet het met Tetrisblokjes

Na Super Mario en Sonic the Hedgehog heeft de Franse komiek Rémi Gaillard nu Tetris als thema gekozen voor zijn nieuwste practical joke. In de video is te zien hoe de maffe Fransoos samen met vier anderen Frankrijk op stelten zet, verkleed als Tetrisblokjes.   

In de nieuwste video terroriseren tetrisblokjes Frankrijk. Ze gaan op de meest onmogelijke plaatsen stilstaan en proberen de argeloze voorbijganger zo veel mogelijk te irriteren. Dat dat bij de ene beter lukt dan bij de ander is duidelijk te zien op de beelden.

Motto
Een diepere betekenis of bedoeling hebben de filmpjes van gameliefhebber Gaillard overigens niet. Zijn motto is namelijk dat je door zomaar wat te doen zomaar iemand wordt. "Als je goed naar mijn video kijkt zie je een verklede gast die de hele dag niets te doen heeft", klinkt het op Twitter.

Voetballer
Gaillard werd wereldwijd bekend door zijn stunt tijdens een bekermatch in 2002: hij ging toen verkleed als speler het veld op en schudde de hand van de toenmalige president Jacques Chirac. Sinds die tijd heeft de Fransman diverse practical jokes uitgehaald met zijn landgenoten, die hij telkens filmt en via YouTube verspreidt.