Meisje (11) vindt xtc-pil in Happy Meal

‘Happy Meal’ kreeg per ongeluk een andere betekenis met een xtc-pil in de burger verstopt...
McDonald's ‘Happy Meal’ kreeg per ongeluk een andere betekenis met een xtc-pil in de burger verstopt...
Een medewerker van McDonald’s in Texas heeft de benaming van het kindermenu ‘Happy Meal’ naar nieuwe hoogtes getild nadat ze er al dan niet per ongeluk een xtc-pilletje in verstopte. De oudere zus van het jongetje dat de burger met pil geserveerd kreeg, dacht dat het om een snoepje ging.

Het elfjarige meisje zag de xtc-pil als eerste tussen de burger van haar vierjarige broertje zitten. “Toen ze het papiertje voor haar broertje opendeed, zag ze de pil", klinkt het bij de lokale politie. “Ze vroeg haar ouders of het een snoepje was.”

De ouders namen de hele maaltijd vervolgens mee naar de politie, waar de burger en het pilletje geanalyseerd werden. Het bleek inderdaad om xtc te gaan.

Daarop arresteerde de politie de manager en twee medewerkers van het fastfoodfiliaal. De manager bleek nog meer xtc-pillen in haar bezit te hebben en is intussen ontslagen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Merel De Groote

    en wij mogen als consument geen reviews meer schrijven over schrijnende voorvallen of de kleine zelfstandige trekt naar de rechtbank en krijgt nog een pak geld op de koop toe.

  • Pierre Ocreman

    Het woord zegt het zelf he? Happy Meal :-)