McDonald’s brengt geurkaarsen uit die samen ruiken naar hamburger

Kaarsen van McDonald's.
Golden Arches Unlimited Kaarsen van McDonald's.
De Amerikaanse hamburgerketen McDonald’s lanceert een lijn geurkaarsen. Als je alle kaarsen samen brandt, zou je de exacte geur van een ‘Quarter Pounder’ hamburger of de Hamburger Royale moeten ruiken. Een marketingstunt of een souvenir om mee naar huis te nemen?

De website met souvenirs van de fastfoodketen McDonald’s, Golden Arches Unlimited, biedt binnenkort een pakket aan met zes geurkaarsen. De geuren zijn: hamburgerbroodje, ketchup, pickles, kaas, uien en 100 procent vers vlees. 

De kaarsen hebben elk ongeveer 25 branduren en de verpakking raadt aan om de kaarsen samen te branden voor “maximale heerlijkheid”. De kaarsen worden uitgebracht om het 50-jarig bestaan van de burger te vieren.

Quarter Pounder souvenirs.
Golden Arches Unlimited Quarter Pounder souvenirs.

Het is niet de eerste keer dat een fastfoodketen een gek product lanceert. Zo kwam vorige week Kentucky Fried Chicken nog met een samenwerking met Crocs op de proppen. In 2016 bracht KFC trouwens ook al een geurkaars op de markt. Wellicht wil McDonald’s de concurrentie bijblijven met de nieuwe productielijn.

Helaas voor Belgische fans zijn de producten voorlopig niet leverbaar in België.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Freddy De Vos

    Amai, dat huis moet stinken!