Man wordt wakker zonder testikels nadat hij vrouw had gekust in sauna

Dimitri Nikolaev vond het een buitenkans, zo'n saunaatje met de knappe blondine die hij net had ontmoet. 's Anderendaags werd hij wakker zonder testikels.
Life News Dimitri Nikolaev vond het een buitenkans, zo'n saunaatje met de knappe blondine die hij net had ontmoet. 's Anderendaags werd hij wakker zonder testikels.
De Russische tv-acteur Dimitri Nikolaev (30) zal het zich de rest van zijn dagen beklagen dat hij in een bar begon te flirten met een knappe blonde vrouw. De getrouwde acteur ontmoette de vrouw in de bar van een theater in Moskou. Ze nodigde hem uit om samen een saunaatje te gaan doen. De twee kusten, maar verder weet Dimitri niet meer wat er gebeurde. Hij werd wakker zonder testikels.

Vermoed wordt dat de man het slachtoffer werd van een bende die zich specialiseert in organenhandel. Een politiebron verklaarde tegenover The Mail dat de twee elkaar kusten in de sauna, dat ze nog enkele biertjes dronken en dat de acteur zich niets meer herinnert van wat er daarna gebeurde. Volgens de politie kreeg hij een verdovingsmiddel in zijn drank.

De volgende dag werd Dimitri wakker aan een bushalte. Hij had verschrikkelijke pijn in zijn kruis en merkte dat er bloed op zijn broek zat. In het ziekenhuis kreeg hij te horen dat zijn testikels verwijderd waren en dat de operatie wellicht werd verricht door een chirurg.

Volgens de politie is een bende aan het werk die menselijke organen steelt om op de zwarte markt te verkopen.

LifeNews, dat het bericht als eerste bracht, is een tabloid van de Gabrelyanovs, Russische tycoons die nauwe banden hebben met het Kremlin. Hun initiële bericht bevatte weinig verifieerbare details. Noch het slachtoffer noch de politiebron werden met naam genoemd.

Anderzijds biedt het Russische populaire tv-station REN meer details: het incident greep op vrijdag 19 februari plaats en Nicolaev zegt dat de vrouw zich Lena noemde. Het tv-station stelde tevens dat het verhaal werd bevestigd door de politie.

Al bij al is het raadzaam dit verhaal - en onbekende vrouwen in Moskouse sauna's - met een gezonde dosis scepsis te benaderen.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels