Man wordt vrijgelaten uit gevangenis en steelt meteen auto op de parking

Kevin E. Jones (33).
Shawnee County Jail Kevin E. Jones (33).
Hij was nog maar net op vrije voeten, maar kon het stelen blijkbaar écht niet laten. Een man heeft in Kansas vlak na zijn vrijlating een auto gejat… op de parking van de gevangenis.

Het politiekorps van Topeka meldt dat een bezoeker zondagmiddag plots zijn auto niet meer terugvond op de parking van de Shawnee County Jail. Uit bewakingsbeelden bleek dat de autodief geen onbekende was: het was Kevin E. Jones (33) die er vlak na zijn vrijlating uit de gevangenis om 9 uur ’s morgens met de auto was vandoor gegaan. 

Niet veel later kreeg de politie een melding binnen van een poging tot auto-inbraak enkele straten verder. De eigenaar van de wagen en enkele buren  betrapten de crimineel op heterdaad en hielden hem in bedwang tot de politie ter plaatse kwam. Het bleek zowaar te gaan om de kerel die ze net wilden gaan zoeken: Jones. 

De gestolen auto werd ’s avonds teruggevonden. Jones zit nu opnieuw in de gevangenis, voor autodiefstal en poging tot inbraak in een auto.

Bekijk ook:

Klunzige overvaller maakt cruciale fout

Koeien helpen dief te vangen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rene Dannau

  de eerste auto had de verkeerde kleur.

 • vangeel guido

  In belgie had die een auto gekregen en nog een paar duizend euro erbij.

 • Geert Vaelen

  Dus hij vertrekt aan de gevangenis met een auto en gaat enkele straten verder inbreken in een andere auto. Waarom een auto pikken als je al ene hebt?

 • Roland Louf

  Gevangenis heeft op die man blijkbaar geen effect?ergens moet hij toch een talent hebben die hem in de eerste plaats en de maatschappij -positief doet bijdragen

 • dominique van beylen

  hij zal dat logisch gevonden hebben, geen bus, geen trein, geen fiets, geen tram, geen vliegtuig, dus pikken