Man vreest dat orkaan Dorian zijn Smart zal wegblazen en parkeert hem in de keuken

De Smart past wel degelijk netjes in de keuken van Patrick Eldridge in Jacksonville, Florida.
AP De Smart past wel degelijk netjes in de keuken van Patrick Eldridge in Jacksonville, Florida.
In Florida zat de schrik voor orkaan Dorian er flink in. Inwoners namen dan ook hun voorzorgen. Patrick Eldridge uit Jacksonville was heel specifiek bezorgd om zijn Smart, die volgens hem riskeerde te worden weggeblazen. Hij parkeerde het wagentje dan maar in huis.

Patrick Eldridge zei aan CBS News dat zijn vrouw “onder de indruk was dat hij gelijk had dat de Smart in de keuken zou passen”. Al had hij niet veel overschot, zo blijkt uit een filmpje dat echtgenote Jessica op Facebook zette. Ze postte ook foto’s van het netjes in de keuken geparkeerde autootje. Daar had haar man dinsdagochtend voor gezorgd, omdat de garage van het koppel al bezet was door de wagen van Jessica.

Schokkender voor de Eldridges dan het gelukkige uitblijven van zware gevolgen van Dorians passage langs Florida waren de bijna 23.000 likes voor de bewuste Facebookpost, die op het moment van schrijven ook al bijna 67.000 keer gedeeld werd. “We weten nu tenminste dat we een extra parkeerplaats in huis hebben”, grapt Patrick over zijn achteraf overbodig gebleken actie.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ANN LIMBOS

  Ik was er ver weg mee gereden....

 • Gino Denil

  Het was veiliger om er mee weg te rijden. Weg van de kust en de orkaan.

 • Chris Bollen

  het grote probleem is niet alleen de wind , maar ook het water. En hij woont nu net aan een kanaal. Dat water houd een keukendeur niet tegen.

 • Tina Colpaert

  Huizen worden ook weggeblazen of lopen onder dus denk dat dit weinig effect zal hebben!

 • Toran Korshnah

  Schitterend gevonden.