De man vond de grote slang opgerold onder zijn motorkap.
Volledig scherm
De man vond de grote slang opgerold onder zijn motorkap. © rv

Man vindt grote slang onder zijn motorkap

Toen een man in Sydney terug bij zijn auto aankwam na een eindje te hebben gewandeld, vond hij een briefje onder de ruitenwissers. Vrezend dat het om een deuk of andere beschadiging ging, vouwde hij het open, om tot zijn grote verbazing een heel andere boodschap te vinden: “Deze middag is er een zwarte adder langs je linkervoorwiel de auto ingekropen. Wees alstublieft voorzichtig.”

1 reactie

 • RENE LENAERTS

  5 jaar geleden
  Bijhouden als reserve voor de waterslang van de radiator?
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.