Man vindt bizar schepsel tijdens ochtendwandeling: “Lijkt wel op een alien”

Alex Tan is aan zijn ochtendwandeling bezig op Cotton Tree Beach (Australië) wanneer hij een vreemd wezen ziet liggen in het zand. “Dit is zo iets dat je te zien krijgt wanneer mensen beweren dat ze een alien zagen.” De beelden die hij maakt gaan online meteen rond en het is uiteindelijk een professor die uitsluitsel kan geven over het bizarre schepsel. Bekijk de beelden hierboven.

  1. 5 kinderen verdwalen in riool in New York, brandweer deelt opvallende 911-audiofragmenten van redding: “Roepen, jongens! Ze horen jullie!”

    5 kinderen verdwalen in riool in New York, brandweer deelt opvallende 911-audiofrag­men­ten van redding: “Roepen, jongens! Ze horen jullie!”

    Vijf Amerikaanse kinderen hebben in Staten Island, New York, een veel groter en spannender avontuur dan gewenst beleefd. Of beter... ónder Staten Island. De vijf jongens waren al spelend in een tunnel gekropen en steeds verder op ontdekking gegaan, maar raakten totaal verdwaald. Gelukkig konden ze na ongeveer een halfuur gered worden. De brandweer van New York deelde opvallende audiofragmenten van het 911-telefoontje tussen één van de kinderen en een dispatcher. “Wáár zitten jullie vast?!”