Man verkracht dochtertje van ex en maakt haar zwanger

Een man van vijftig is opgepakt voor het hebben van seks met een meisje van veertien. Willie Martin (50) uit Florida maakte het kind van een vriendin ook zwanger. Haar moeder dacht dat het om een grap ging.

Volgens de politie in Daytona had de man al twee jaar seks met het meisje. Ze vertelde dat hij haar twee jaar lang misbruikt heeft. Een vriendin van haar moeder zag het meisje kussen met de man en vertelde wat ze gezien had maar de moeder lachte het verhaal weg.

Toen het meisje zwanger werd, lichtte de vriendin de bevoegde autoriteiten in en daarop startte de politie een onderzoek. Toen het meisje ondervraagd werd, was ze al acht maanden zwanger. Een paar dagen voor haar bevalling werd ze bij haar moeder weggehaald. Toen agenten het meisje vroegen waarom ze weg moest, antwoordde ze, "omdat de vriend van mijn moeder mij verkracht heeft."

Martin had jarenlang een knipperlichtrelatie met de moeder van het kind. Hij woonde ook twaalf jaar samen met de vrouw en haar dochter. Martin zit in voorhechtenis in de gevangenis van Volusia. (vsv)