Man verkoopt per ongeluk de kat van zijn vriendin

Hopelijk kan Camo snel zijn kerstpakje weer aantrekken
Reddit Hopelijk kan Camo snel zijn kerstpakje weer aantrekken
Roy Dufek brak het hart van zijn vriendin toen hij zijn bed verkocht. Niet zo bijzonder, ware het niet dat haar kat er zich in had verstopt. Roy probeert nu alles te doen om het huisdier van zijn vriendin terug te vinden.

Roy verkocht het bed, omdat zijn vriendin wou verhuizen uit Portland. Helaas verstopte Camo, de kat van zijn vriendin zich onder de matras. Toen de koper het bed kwam halen en het op het dak van zijn wagen bond, zat de kat waarschijnlijk nog altijd in het bed verstopt. Camo kan dus tijdens de rit van het dak van de wagen zijn gesprongen.

Zo snel mogelijk contacteerde Roy de koper, maar die liet weten dat er van Camo geen spoor was. Ondertussen doet Roy een oproep via Craigslist: "Ik wist niet dat Camo zich in bed verstopt wanneer hij bang is. Hij is niet meer in het appartement en ook in het huis van de koper is niets te vinden", laat Roy weten.

Roy looft bovendien een beloning van 200 dollar uit aan wie Camo vindt. "Zoals je je wellicht kan voorstellen, is mijn vriendin er helemaal kapot van. Sommigen denken misschien dat het 'maar een kat is', maar wie ooit een huisdier heeft gehad, weet hoe verschrikkelijk dit is", schrijft een emotionele Roy. "Camo was alles voor haar en ik nam hem van haar af, en dat slecht enkele dagen voor Kerstmis."

Hopelijk vindt Roy Camo snel terug, al is die kans niet bijzonder groot.

Roy looft een beloning van 200 dollar uit aan wie Camo vindt.
Reddit Roy looft een beloning van 200 dollar uit aan wie Camo vindt.
Camo
Reddit Camo