Man verklapt einde van ‘Avengers: Endgame’ aan cinemagangers en wordt prompt in elkaar geslagen

LHKG
De clue van een film verklappen kan kwalijke gevolgen hebben. In Hongkong werd een bioscoopbezoeker zelfs in elkaar geslagen omdat hij te loslippig was.

Al moet gezegd dat de kerel het ook zelf gezocht heeft: nadat hij eerst zelf ‘Avengers: Endgame’ gezien had, trok hij naar de menigte die stond te wachten voor de volgende vertoning. Daar bazuinde hij gevoelige details rond, met de bedoeling om hun plezier te vergallen. Op de foto is te zien hoe de man na enkele rake klappen verzorgd wordt. “Zijn verdiende loon”, klinkt het.

Ook een beroemde American footballspeler trapte in de val. LeSean McCoy deelde dé cliffhanger van de film zomaar mee aan zijn honderdduizenden fans op sociale media, wat hem op een pak verwensingen kwam te staan. 

Voor Instagram maakte McCoy een filmpje waarin hij er nog verder op doorging.
Instagram Voor Instagram maakte McCoy een filmpje waarin hij er nog verder op doorging.

“Ik wil dat elke verdediger in de NFL hem volgend seizoen kapotmaakt. En dat elke wedstrijd opnieuw, minder verwacht ik niet”, klinkt het onder meer. 

Of nog: “Wat een grap... Ik heb de naam van elke Avenger op ‘negeren’ gezet, maar omdat McCoy niet kan spellen is het voor mij toch nog om zeep.” 

En: “De NFL zou McCoy een heel seizoen moeten schorsen omdat hij het einde van ‘Avengers: Endgame’ verklapt heeft. Ik hoop dat de Buffalo Bills (zijn team; nvdr) geen enkele wedstrijd winnen.”

Het probleem is zo nijpend dat de regisseurs zélf al opgeroepen hebben om spoilers achterwege te laten. De smeekbede van de broers Russo kwam er nadat een gelekte scène van maar liefst vijf minuten online terug te vinden was. De opname werd stiekem met een smartphone gemaakt, allicht tijdens een testscreening.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.