Man trekt met oorpijn naar dokter maar dit had hij nooit durven denken

kos
Een man met oorpijn trok naar de dokter in China. De arts schrok toch even toen hij de oorzaak ontdekte. In het oor van zijn patiënt zaten 26 kakkerlakken.

Li, een fabrieksarbeider uit de provincie Guangdong werd wakker met hevige oorpijn, meldt de People's Daily. De 19-jarige werd wanhopig en stak een vinger in zijn oor. Hij voelde toen iets kriebelen en vroeg zijn huisgenoot om hulp. Die scheen met een zaklamp in het oor maar kon niets opmerkelijk zien.

De pijn ging niet weg en de Chinees haastte zich naar het ziekenhuis. Daar voerde een arts een endoscopie uit en de man schrok even. Een kakkerlak was in het oor van de arme Chinees bevallen van 25 kleine kakkerlakken die al de grootte hadden van kleine muggen.

Dokter Yang Jing verklaarde het volgende op de zender TVS. "We zagen iets zitten in de vorm van een insect dat het oorkanaal volledig blokkeerde. Dat veroorzaakte ook een zwelling van het rechteroor van Li. De huid van het oorkanaal was al beschadigd."

Kakkerlakken zijn echt sterke dieren. Ze zouden ook in staat zijn om een nucleaire ontploffing te overleven. Het hoeft dan ook geen verwondering te wekken dat ze makkelijk kunnen overleven in het oor van een mens.