Man steelt vliegtuig en doet deze schokkende bekentenis

Hudson Politie
Een Amerikaan heeft op een opmerkelijke wijze bekend dat hij een pedofiel is. Evan Grant stal een vliegtuig en deelde de verkeersleider mee dat hij de zoon van zijn beste vriend misbruikt heeft. "Ik ben een pedofiel, Tony". Na de landing werd de man uit Nevada opgepakt.

De 27-jarige die vlieglessen gevolgd had, trok naar de luchthaven van Las Vegas. Daar stal hij een vliegtuigje en ging de lucht in. In de wolken deed hij zijn biecht. Meer dan een uur praatte hij met Tony die hem probeerde te kalmeren. "Ik wil dat je veilig landt", sprak Tony. "We gaan dan naar mijn huis en drinken samen een koffie. Kom nu naar beneden, we praten erover."

Grant vertelde dat hij een kind misbruikte nadat hij veertien jaar lang geprobeerd had om "zijn manier van denken te veranderen". Hij had naar eigen zeggen voor het eerst in zijn leven "een zwak moment". "Ik deed dingen met de zoon van mijn beste vriend." Nadat hij het vliegtuig op de grond zette, zei hij nog het volgende: "Ik heb al genoeg misdaden begaan." Grant werd intussen aangeklaagd voor twee gevallen van misbruik van een kind.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels