Man steelt geit in Parijs en stapt ermee op metro

Twitter
Een man heeft een geit gestolen uit het park Jardin des Tuileries, in de buurt van het Louvre. Vervolgens vluchtte hij met het dier de Parijse metro in.

De vermoedelijke dief wilde rond 8.30 uur twee geiten stelen die al grazend de grasvelden van het park onderhouden. Dat werd hem verhinderd door de politie, maar de man kon toch met één geit wegkomen. 

Vervolgens nam hij lijn 1, met haltes aan verschillende toeristische bezienswaardigheden in de Franse hoofdstad. In station Tuileries werden de man en de geit opgemerkt door de politie. 

Omdat de man zich agressief opstelde en weigerde uit de wagon te stappen, moest het verkeer tussen de stations Châtelet en Concorde stilgelegd worden. "Medewerkers van de Jardin des Tuileries namen de geit vervolgens onder hun hoede. De persoon werd opgepakt. Het verkeer kon over de hele lijn 1 hernemen om 8.56 uur", aldus het vervoersbedrijf.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johanneke li

  mja nicolas, als iemand doet alsof hij vertrekt maar 5 minuten later terugkomt wanneer politie weer vertrokken is kan dat gebeuren. ze kunnen moeilijk 24/24 bij die geiten blijven

 • mark germanus

  Oppassen aan het station Diamant in A'pen dat ze niet met een olifant opstappen!

 • ANN LIMBOS

  Hij zocht een vriendinnetje, maar bij gebrek aan...

 • aaron lammens

  Een ander vervoermiddel had hij messchien niet daarom de metro

 • josette Huybrechts

  Arm beestje, gelukkig is het goed afgelopen voor haar. Kunnen zij nu echt niks met rust laten?