Ga naar de mobiele website
^ Top

Man redt zijn hondje uit muil van alligator

Steve en Bounce, vrienden voor het leven.
Steve en Bounce, vrienden voor het leven.
Een man uit Florida heeft zijn leven gewaagd om zijn troetelhondje te redden uit de muil van een alligator. Steve Gustafson (66) uit The Villages sprong met ware doodsverachting in een poel waar het reptiel zijn terrier Bounce had ingesleurd. Zowel het baasje als de hond hielden als bij wonder amper een paar schrammen over aan het incident.

Steve was een boom aan het snoeien toen hij plots hoorde hoe zijn 9-jarig hondje ijselijke pijnkreten uitstootte. De man zag hoe Bounce bij zijn nek en schouder in een waterpoel werd gesleurd door een alligator.

Gewisse dood
"Ik besefte dat dit de dood van mijn beste vriend betekende", doet Steve het relaas. "Zonder na te denken, sprong ik in de poel en belandde voluit op de muil van de alligator". Naar zijn zeggen ging Steve een gevecht op leven en dood aan met het twee meter lange reptiel. Hij kon zijn beste vriend redden en op het droge halen.

Een trapper kwam de alligator onschadelijk maken. Gustafson is van plan het dier te laten opzetten en hem tentoon te stellen in zijn huis.

Meer over


Meld een bug