Man probeert vrouw tijdens echtelijke ruzie op te sluiten in diepvriezer

De politie moest tussenbeide komen om erger te voorkomen.
Shutterstock De politie moest tussenbeide komen om erger te voorkomen.
Een echtelijke ruzie die begon met een opmerking over de afwas, is flink uit de hand gelopen. De Franse politie moest tussenbeide komen om een vrouw en haar drie kinderen in veiligheid te brengen. De man probeerde zijn vrouw op te sluiten in de diepvriezer.

Een vrouw uit de Franse gemeente Ferrières-en-Bray verweet haar man dinsdagavond dat hij na het koken de afwas niet had gedaan. De man, die onder invloed van alcohol was, waardeerde dat niet echt en er ontstond ruzie. Daarbij probeerde hij zijn echtgenote op te sluiten in de diepvriezer. De vrouw kon ontsnappen en verwittigde de politie. Tegen dat die arriveerden, was haar man uit het huis gevlucht.

Van zodra de politie weer weg was, keerde de man echter terug. Hij sloot zich samen met hun drie kinderen van 1, 3 en 5 jaar op in de kelder en dreigde ermee uit het leven te stappen en de kinderen om het leven te brengen. De politie zag geen andere optie dan de deur open te beuken om de kinderen in veiligheid te brengen. De dronken man werd gearresteerd.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Die van mij die heeft nog kou als het nog 23 graden warm is.

 • Tina Colpaert

  ziekelijk domme venten daarom alleen al blijf ik liever singel is er 1 dat nog normaal reageert?

 • Janneke Alsberg

  Voorspelbaar: hij wou haar enkel wat laten afkoelen zal zijn advocaat zeggen

 • Anny Bollens

  Afwasmachine met 3 kleine kindjes is een must! Maar inderdaad die man kon toch de afwas doen, terwijl zijn vrouw zorgt voor de 3 kinderen! Bad enz.. geven is ook druk werk!

 • Tina Colpaert

  Toffe venten tegenwoordig ben ik blij da k singel ben en blijf!!!!