Man probeert spin te doden met steekvlam… en laat per ongeluk zijn huis afbranden

Thinkstock
Thinkstock Thinkstock
Een man uit Tucson in de Amerikaanse staat Arizona zag gisteren zijn woning helemaal in vlammen opgaan nadat hij een spin met een steekvlam wou doden. Er moesten liefst 23 brandweermannen uitrukken om de inferno te blussen.

De man probeerde met steekvlam uit een gasfles spinnen en spinnenwebben onder zijn woonwagen te verbranden. Maar niet alleen de woningen van de spinnen moesten eraan geloven, want de vlam sloeg over naar de woonwagen. Binnen de kortste keren was de woonst volledig platgebrand.

Een oude bewoonster in het woonwagenpark moest worden gered door haar zoon en enkele buren. Zij kwam er gelukkig vanaf met wat lichte verwondingen.




3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Kurt Van Hove

    Zou de brandweer eerst alle dieren uit het huis gered hebben?

  • Max Maddy

    immanente gerechtigheid. Spijtig voor de lezers met arachnophobia maar spinnen zijn heel nuttige insecten en de meeste soorten die wij kunnen tegenkomen zijn absoluut ongevaarlijk voor de mens. Dus stoort er je eentje in huis, zet die dan buiten zonder te doden. Deze probeert de spin(nen) te doden op een gruwelijke foltermanier, dus ik heb er geen medelijden mee dat ze zelf slachtoffer zijn

  • MYRTHE PASS

    Eigen schuld dikke bult. Spinnen zijn heel nuttig en onder een woonwagen leven de diertjes buiten, wat hun ook toegelaten is. Door zijn eigen toedoen zal hij waarschijnlijk niet verzekerd zijn.