Man komt na 15 jaar vrij en overvalt precies dezelfde winkel

Het mugshot van Christopher Miller.
kos Het mugshot van Christopher Miller.
Een man heeft na een celstraf van 15 jaar te hebben uitgezeten voor onder meer gewapende overval, precies dezelfde winkel overvallen als in 1999. Christopher Miller kwam vorige vrijdag op vrije voeten, en beroofde een dag later in Toms River in de staat New Jersey dezelfde schoenenwinkel.

De winkelmanager herkende hem nog van de vorige keer. "Ik denk dat hij terugkeerde omdat hij bij de vorige overval niets kon buitmaken", liet ze optekenen aan de New York Post.

Miller (40) bedreigde haar en een jong personeelslid. De twee moesten hun telefoons afgeven. Ze  weigerden tot grote ergernis van Miller om naar het magazijn achteraan te trekken. Hij ging er dan maar vandoor met de kassa die 389 dollar bevatte.

De gealarmeerde politie kon Miller niet veel later in de boeien slaan. Hij had de buitgemaakte biljetten nog in zijn broekzakken steken. De kassa had hij in een goot gedumpt, de telefoons lagen in een prullenbak.

Politiechef Mitchell Little denkt dat Miller zo snel mogelijk naar de gevangenis wou terugkeren. "Het gevangenisleven is misschien het enige dat hij kent."