Dit is de duurste Toyota Prius ter wereld.
Volledig scherm
Dit is de duurste Toyota Prius ter wereld. © The Drive

Man kocht in 2013 een Toyota met bitcoin, maar dat had hij beter niet kunnen doen

De koers van de bitcoin steeg deze week met ruim tien procent, waardoor de virtuele munt nu bijna 50.000 dollar (41.252 euro) waard is. Het zet sommige dingen in perspectief. Zo hebben mensen die in het verleden hun bitcoins uitgaven aan bijvoorbeeld een nieuwe auto, nu ongetwijfeld een tikje spijt.

31 reacties

 • Marcus Vadis

  2 dagen geleden
  Dit bewijst dat de BC geen goed betalingsmiddel kan zijn wegens te grote fluctuaties. Een goed betalingsmiddel moet stabiel blijven. De BC is een beleggingsmiddel met zeer groot risico en inderdaad de BC staat nu hoog en zal nog hoger gaan omdat niemand hem durft te verkopen.
 • Thomas Buick

  6 dagen geleden
  Degene die hier weer het hardste klagen over Bitcoin en de zogezegde futuliteit ervan zijn waarschijnlijk ook degene die alles op een spaarrekening hebben staan met 0,01% interest terwijl de inflatie hoger is dan dat en je geld dus net minder waard is per jaar.
 • Ivan Willems

  1 week geleden
  Dat bitcoin gedoe doet mij steeds denken aan het piramide spel uit de jaren 80' en 90'. Hoe dat komt weet ik niet, het gevoel krijgt meer en meer de bovenhand in mij. Gebakken lucht zie ik altijd voorbij flitsen.
 • robby dobbels

  2 weken geleden
  Dan is het verhaal van de pizza's toch net iets meer sensatie, was trouwens ook de eerste commerciële aankoop toen, 10 000 bitcoin voor 2 pizza's toen, omgerekend 85 miljoen nu.
 • Quirynen Roger

  2 weken geleden
  Als ik niet met mijn ex was gehuwd had ik nu ook veel geld
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Mythe van 900 jaar lijkt te kloppen: Stonehenge stond eerst in Wales en is heropgebouwd in Engeland
  7

  Mythe van 900 jaar lijkt te kloppen: Stonehenge stond eerst in Wales en is heropge­bouwd in Engeland

  Merlijn de Tovenaar troonde een groep kerels naar Ierland om er een magische stenen cirkel te ontmantelen en weer op te bouwen in Engeland als monument om de doden te herdenken. Die mythe bestaat al 900 jaar. Maar uit nieuw archeologisch onderzoek blijkt nu dat het loodzware bouwwerk Stonehenge oorspronkelijk inderdaad in Wales was neergepoot en daarna zo’n 225 km versjouwd werd naar Engeland om het daar opnieuw op te bouwen. Een prof met 20 jaar Stonehenge-ervaring noemt het de “meest opwindende” vondst uit zijn carrière.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica