Man klaagt salon in Manhattan aan voor ongevraagd pikante massage

Illustratiefoto.
thinkstock Illustratiefoto.
Ronnie Arnau (34) boekte begin september samen met zijn echtgenoot een wellnessbeurt in een spa in Manhattan. Een gezichtsbehandeling en een massage, zo dacht de man uit Woodland Park (New Jersey). Maar tot zijn verbazing zocht de masseur plots ongevraagd andere regionen op. Arnau spande een rechtszaak in.

Arnau lag met zijn gezicht naar beneden op de massagetafel, enkel bedekt met een handdoek. Hij beweert dat zijn masseur zich na tien minuten nog uitsluitend richtte op zijn achterwerk. Volgens de gerechtsdocumenten duurde dat ongebruikelijk lang en voelde Arnau er zich erg ongemakkelijk bij. En daar bleef het blijkbaar niet bij: de masseur zou met zijn vingers ook naar de edele delen van Arnau hebben gegrepen. Toen de man ook nog eens de handdoek van zijn klant wegsmeet en hem gebood zich om te draaien, sprong een gechoqueerde Arnau naar eigen zeggen meteen van de massagetafel en eiste hij dat de masseur de kamer zou verlaten.

De verbouwereerde Arnau belde de politie en diende klacht in. De masseur werd, nog altijd volgens de aanklacht, aangehouden voor “ongewenste aanrakingen en seksueel misbruik”, maar een politiebron beweert in de New York Post dat er bij de NYPD geen melding terug te vinden is van de arrestatie.

Een receptionist bij het wellnessbedrijf wist niks van de aantijgingen tegen zijn collega: “Dit is niet dát soort spa”.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andy De Schieter

    Wat is dat voor een gek. Bij mij willen ze dat niet doen, zelfs niet tegen betaling, ik ben te lelijk hoor ik altijd.

  • oswald billiet

    De echtgenote diende geen klacht in.