Man bewerkt meisje met brandende sigaret omdat ze ballon laat ontploffen

Een boze man riskeert tot dertig jaar cel voor kindermishandeling. Pablo Rico (56) werd razend omdat een meisje haar ballon liet ontploffen. Hij greep de bengel beet en takelde haar toe met zijn sigaret.

Het kind van vijf vertelde op school dat ze haar kleedje moest aanhouden omdat ze brandwonden had waarop de school het departement Kinderen en Familie van Florida inlichtte. Volgens de politie stond het meisje van vijf vol brandwonden. Ze zei dat een man haar bewerkt had met een sigaret omdat ze haar ballon liet ontploffen waarop de politie de dader arresteerde.

Rico vertelde de politie dat het om een ongeval ging. Hij stond in de keuken en het kind raakte volgens hem verbrand met kokende olie. Het sigarettenverhaal was een puur verzinsel maar de artsen waren zeker van hun diagnose. De brandwonden werden wel degelijk veroorzaakt door sigaretten.

Het meisje verblijft wel vaker bij Rico hoewel ze geen familiale band hebben. De man zit op beschuldiging van kindermishandeling in de gevangenis van Lee County. (vsv)