Man besmeurt superflitspaal in Gent met witte verf

Rv

Op Facebook doet sinds 19 uur een filmpje de ronde waarin te zien is hoe een treuzelende man met verfrol en witte verf de superflitspaal in de Sleepstraat in Gent besmeurt. De foto's van de besmeurde flitspaal gingen de sociale media al rond. 

De politie is op de hoogte van de feiten. "De flitspaal werd op korte tijd tweemaal besmeurd. De eerste keer kon hij gemakkelijk proper gemaakt worden. Juist nadat de technische ploeg terug vertrokken was, kregen we opnieuw een melding binnen. Deze keer was de dader iets drastischer te werk gegaan met verf. De brandweer moest ter plaatste komen om de verf van de flitspaal, straat en trottoir weg te halen. We zijn momenteel de zaak verder aan het onderzoeken." aldus Dirk De Sutter, de woordvoerder van de politie.

Wannes Nimmegeers
Wannes Nimmegeers48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • paul van de velde

  hopelijk vinden ze ook de cameraman eens

 • Gerard Braeckmans

  En de meesten vinden dit normaal? Je kan er aan zien hoe erg het met de maatschappij gesteld is.

 • guido taens

  guido taens: welke onnozelaar haalt het in zijn hoofd om hier voor de etalage van een winkel een flitspaal neer te poten,waarom zet men dit gedrocht niet voor de trappen aan het stadhuis in Gent.

 • Jos Temmerman

  Waarschijnlijk gewone overschot van muurverf ,dat gaat er makkelijk af.

 • Yvan Lissens

  Het is wel zo dat de belastingbetaler opdraait voor de schade, geen goede actie dus.