Met valse baard en veel overtuiging verkondigt antinatalist Raphael Samuel (27) zijn boodschap.
Volledig scherm
Met valse baard en veel overtuiging verkondigt antinatalist Raphael Samuel (27) zijn boodschap. © Screenshot Youtube Nihil Anand

Man (27) wil ouders aanklagen omdat ze hem ter wereld brachten zonder zijn toestemming

BizarEen 27-jarige Indiër beweert plannen te hebben om zijn ouders aan te klagen, omdat ze hem ter wereld brachten zonder zijn toestemming. De man is een antinatalist, een aanhanger van een filosofische stroming die een negatieve waarde toekent aan geboorte.

26 reacties

 • Foexie

  3 jaar geleden
  Oei dan had ik dat blijkbaar ook moeten doen want mijn mama heeft altijd beweerd dat ik (volgens de berekening van de dokter) een maand te laat geboren ben via keizersnede. Ik wilde dus blijkbaar ook niet geboren worden.
 • louis pippers

  4 jaar geleden
  Kan het nog zotter of denkt die dat sperma kan spreken
 • bryan de ceuster

  4 jaar geleden
  Daarom zou euthanasie ook beschikbaar moeten worden voor iedereen. Niemand heeft je gevraagd om geboren te willen worden, dus heb je ook het recht om eender wanneer uit dit leven te mogen stappen.
 • Frank De Witte

  4 jaar geleden
  Ik begrijp de achterliggende boodschap wel. Voor sommige mensen is leven een lijdensweg en uiteindelijk is er geen doel, je sterft gewoon. Er zijn er natuurlijk die zich inbeelden dat er nog iets is na de dood (rijstpap met gouden lepeltjes, een harem maagden,...). Keep on dreaming zou ik zeggen. Aangezien je geen bewustzijn hebt voor je geboorte is dat bewustzijn terug verdwenen na je dood. Ik vergelijk het met onder narcose gaan, dan heb je er ook geen enkel beseft meer van dat je bestaat.
 • Eida Lam

  4 jaar geleden
  Dat is een beetje kort door de bocht: wat hij wil zeggen is dat als je arm bent en de touwtjes niet aan elkaar kan knopen dat je geen zaak hebt om kinderen te maken en zo een volgende mens ook de miserie in duwt. Een probleem dat nogal prominent is in derde wereldlanden.