Lottowinnares (23) zoekt nieuw vriendje en wil hem 69.000 euro per jaar betalen

Na een aantal mislukte relaties, gaat Jane Park op zoek naar de liefde van haar leven.
Instagram Na een aantal mislukte relaties, gaat Jane Park op zoek naar de liefde van haar leven.
Geluk in het spel is ongeluk in de liefde, zegt het spreekwoord. Jane Park (23) kan er van meespreken. Op haar 17de won de Schotse 1 miljoen pond met Euromillions, maar in de liefde zit het niet mee. Na een aantal mislukte relaties hoopt ze nu de man van haar dromen te vinden. En ze wil hem heel wat zakgeld geven.

Ze is jong, blond en rijk. Jane Park (23) werd in 2013 plots bekend als ‘jongste Britse miljonair’. Ze was toen slechts 17 en won met Euromillions omgerekend 1,15 miljoen euro. Ze spendeerde haar fortuin tot hiertoe vooral aan een mooie auto, een luxueus appartement en nieuwe borsten.

Haar probleem is dat ze de juiste levenspartner niet vindt. Ze was wel even samen met X Factor-finalist Sam Callahan, maar betrapte hem op vreemdgaan en brak met de artiest. Ze had een relatie met voetballer Jordan Piggott, maar ook die eindigde in mineur.

Op haar 17de won Jane 1 miljoen pond.
RV Op haar 17de won Jane 1 miljoen pond.

Daarom gooit ze het nu over een andere boeg. Ze wil haar droomvent 60.000 pond per jaar betalen, omgerekend bijna 69.000 euro. “Jane is bereid om de juiste prijs te betalen voor iemand die trouw is”, klinkt het. “Met dat geld kan de gelukkige haar geregeld uit eten nemen, en een drankje betalen.”

Kandidaat-vriendjes kunnen zich melden op een website, waar ze hun gegevens moeten invullen.
RV Kandidaat-vriendjes kunnen zich melden op een website, waar ze hun gegevens moeten invullen.

De jonge miljonaire heeft een website gelanceerd waarop kandidaten zich kunnen melden. Volgens de Britse krant The Mirror zal over de zoektocht van Jane naar haar droomvent een documentaire gedraaid worden. Die zou in 2019 op televisie te bekijken zijn.

Aan kandidaat-vriendjes is er geen gebrek: op 24 uur tijd hebben zich via de website al 10.000 mannen gemeld. Op Instagram kreeg Jane er op één dag 20.000 volgers bij. Wie wil meedoen, moet uitleggen waarom hij goed bij Jane past, en waaraan hij de 69.000 euro zou spenderen. 

Op amper 24 uur tijd meldden 10.000 mannen zich om met Jane te daten.
Instagram Op amper 24 uur tijd meldden 10.000 mannen zich om met Jane te daten.

Bekijk ook:
62 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guy Lavrijssen

  1miljoen pond zijde dan rijk ? ,ge moet goed uitzien als ge een fatsoenlijk huizeke wilt kopen

 • romy verhove

  Knappe vrouw direct !

 • FRANCIS vanoverschelde

  Ze mag gratis mee op verlof . Geen geld nodig voor een blind date .

 • Geert Vaelen

  Met zo'n advertentie trek je net de verkeerde mannen aan, die alleen op je geld uit zijn. Eens dat op is, bollen ze het terug af. Met geld koop je geen liefde, alleen lok je profiteurs.

 • andrea genetello

  Ik blijf wel zelf met de lotto spelen