Loodgieter gaat naakt om warm water te herstellen bij vrouwelijke klant

thinkstock
In Canada moet een loodgieter zich voor de rechter verantwoorden omdat hij zich tot tweemaal toe uitkleedde voor de ogen van een vrouwelijke klant. De 55-jarige stielman wordt beschuldigd van zedenschennis.

De feiten speelden zich af op 16 januari toen het stenen uit de grond vroor in Tilbury in de provincie Ontario. Een radeloze vrouw, van wie de identiteit niet wordt vrijgegeven, belde een loodgieter omdat er geen warm water meer uit de kraan kwam.

In tegenstelling tot wat met loodgieters doorgaans het geval is, bood de buizenfitter zich nog dezelfde avond aan ten huize van de vrouw in nood. Tot haar grote verbazing ging de man helemaal uit de kleren om vervolgens zijn overall aan te trekken.

Na het klaren van de loodgieterijgerelateerde klus, kleedde de werkman zich opnieuw helemaal uit om zich weer in zijn burgerplunje te hijsen. Alsof er niets aan de hand was, overhandigde hij de verbouwereerde vrouw des huizes de rekening en verliet hij het pand.

De vrouw diende klacht in en de loodgieter werd gearresteerd voor zedenschennis. Op 1 maart wordt hij in de rechtbank verwacht om uitleg te geven over zijn merkwaardige vestimentaire gewoonten.

Volgens de politie van Chatham-Kent is het niet de eerste keer dat de loodgieter dergelijk gedrag tentoon spreidde. De speurders lanceren een oproep naar andere, mogelijke slachtoffers om zich te melden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.