Levensgevaarlijk: kleuter loopt heen en weer op smalle richel van vierde verdieping

RV
Bloedstollende beelden vanuit Tenerife: een kleuter riskeert haar leven door vier etages hoog op de richel van een appartementsgebouw te paraderen. Met haar hand zoekt ze intussen steun bij de muur. Op het einde maakt het kind zelfs nog een klein sprongetje. De moeder stond naar verluidt te douchen toen het filmpje gemaakt werd.

Op sociale media klinkt alleen maar verontwaardiging. “Ze heeft dit duidelijk nog al gedaan, anders zou ze niet zo snel lopen”, klinkt het. En: “Mijn hart bonkt in mijn keel als ik dit zie. Haar ouders schieten zwaar tekort.”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean-Pierre Vercruysse

  kinderen en zeker de kleinere moet men toch voortdurend in het oog houden!

 • Peter Thys

  zoals zo vaak overkomt het steeds anderen en ons nooit of dat beweert men toch.Niets is creatiever als een kind om te doen wat het verboden is te doen of niet mag doen.Je mag van dat appartement een bunker maken toch zal hetzelfde kind oplossingen zoeken om de grenzen van wat mag op te zoeken

 • Dieter Desmet

  Ik krijg ook kippevel bij het zien... en vooral: omdat ik als kind net hetzelfde deed en dus vrees voor mijn eigen kids.

 • carmen Van de casteele

  Hoe onvoorzichtig en onbezorgd kan je zijn? Je laat je kind toch niet zomaar rondlopen, waarbij het op het terrras kan, terwijl je gaat douchen?

 • Eddy Van De Velde

  Is wel breder dan men eerst zou denken maar ik voel het tot in mijn ingewanden.