Instagram
Volledig scherm
© Instagram

'Levensechte Ken' laat vier ribben weghalen om beter in zijn blazers te passen

ShowbizzRodrigo Alves (34) heeft vier ribben laten verwijderen om beter in getailleerde blazers te passen. De aan plastische chirurgie verslaafde Braziliaan wordt dan ook niet voor niets de levensechte 'Ken' genoemd.

40 reacties

 • Sofie De Smedt

  5 jaar geleden
  Net een porseleinen pop, en lijk ook op een standbeeld, hij geeft geen krimp, bah
 • Steve Van der Vekens

  5 jaar geleden
  De man die een popje wilde zijn...
 • Gert Conings

  5 jaar geleden
  Iets goedkoper en gezonder: een blazer op maat laten maken
 • Abdel Hoed

  5 jaar geleden
  Lelijk, meer kab ik er nie van zegge
 • Jamila Falkou

  5 jaar geleden
  Vroeger waren al die operaties nie mogelijk, nu kan alles. Ik vind het complex om een kind op de wereld te brengen die nie gelukkig is met zichzelf en toch is het belangrijk je kind genoeg zelfrespect te geven liefde en zelfvertrouwen. Dat bespaart later al heel wat operaties, zit ook deels in de wereld van vandaag alles moet perfect zijn maar da is nie de realiteit. Tis onzin en geld en gezondheid verspilling, misschien zelfs de dood tot gevolg
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.