Ga naar de mobiele website
^ Top

Lerares laat intieme delen masseren in ruil voor goede punten

Ex-lerares Cheryl Grampa (46) hield er een merkwaardig bonussysteem op na.
Ex-lerares Cheryl Grampa (46) hield er een merkwaardig bonussysteem op na.
Een lerares uit Florida is levenslang geschorst omdat zij er een heel merkwaardig 'bonussysteem' op nahield. Juf Cheryl Grampa (46) gaf namelijk goede punten aan de leerlingen die haar masseerden. In minstens één geval liet de lerares haar borsten en schaamstreek onder handen nemen door een scholier.

Hoewel er geen aanklacht werd ingediend, werd de lerares aan de Cooper City Elementary School in februari 2011 geschorst nadat aan het licht was gekomen dat ze de leerlingen die haar masseerden een voetje voor gaf. De juf bracht haar bonussysteem in voege in het schooljaar 2009-2010.

Volgens de speurders liepen de dingen evenwel uit de hand toen juf Cheryl haar borsten en schaamstreek liet 'behandelen' door een van haar leerlingen. De gelegenheidsmasseur werd rijkelijk beloond met een goed rapport.

Levenslang
Met het 'rapport' van de lerares ging het vervolgens steil bergaf. Na twee negatieve evaluaties in maart en november 2011 beslisten de autoriteiten dat Cheryl Grampa ongeschikt was om voor een klas te staan. De juf nam ontslag en heeft inmiddels een levenslang verbod gekregen om haar beroep uit te oefenen in de staat Florida. Grampa is inmiddels verhuisd naar Texas.

Meer over


Gesponsord

Meld een bug