Labrador ontsnapt als enige van voltallig gezin aan dramatische dood

rv
Labrador Honey was de enige die kon ontkomen aan het verschrikkelijke auto-ongeval dat het hele gezin van zijn baasjes het leven kostte. Toen enkele dagen geleden duidelijk werd dat een van de twee honden van de familie spoorloos was, werd een Facebook-oproep geplaatst om de labrador te zoeken. Hij werd gevonden.

Het gezin was onderweg naar huis na een kampeertocht met hun twee honden, toen het drama zich voltrok. Mama Tracy Houghton, zonen Ethan en Josh, en dochter Aimee kwamen samen met een van de twee honden om het leven na een zware botsing op de A3 in het Engelse Berkshire. Papa Mark Goldsmith en zoon Jake leven wel nog. Zij volgden in een tweede wagen en liepen lichte verwondingen op.

Spoorloos
Labrador Honey, die in de eerste auto zat, was spoorloos. Kort nadat een Facebook-oproep gelanceerd werd, reageerde een vrouw dat ze de hond gevonden had in een weide in de buurt van waar het ongeval gebeurde. Volgens haar was de hond bijzonder bang en niet gemakkelijk te vangen.

Verdrietig
De overblijvende familie is heel verdrietig. "De helft van mijn familie is in een klap weggevaagd", postte de mama van Tracy op Facebook.